Sykling i Finnmark

Sykling

Sykling i Finnmark blir mer og mer populært. I Vestre Jakobselv ligger alt til rette for deg som vil dra på sykkeltur i Finnmark. Mulighetene er mange og det finnes noe for enhver smak – om du elsker fart og spenning, eller foretrekker en rolig sykkeltur i naturskjønne omgivelser. Bor du hos oss, hjelper vi deg å organisere en opplevelsesrik sykkeltur i Varanger.

Mountain bike og tursykling

Den varierte naturen setter standarden og vi har kort vei til rundløyper, stier og grusveier. For deg som liker en utfordring har vi ruter som går gjennom myrer, elver, fjell og vidde. Fra Jakobselvkaia kan du starte på både korte og lange turer.

Across Varanger – Sykling i unike omgivelser

Heldagstur – 55-60 km

Across Varanger er turen for deg som ønsker en opplevelse. Dette er en heldagstur, hvor vi bringer deg/dere til startpunktet. Deretter tar dere pedalene fatt og kommer dere selv tilbake til Jakobselvkaia. Sykkelturen starter på høyfjellet mot Jakobselv-vidda, etterfulgt av 10km i den frodige dalen. Nedkjøringen gjennom dal og skog med utsikt over fjorden er helt fantastisk. Innspurten består av stier og utmarksvei som fører dere ned mot sjøen igjen. Der står vi og venter med varm sauna og ett godt måltid.

Denne turen kan også deles opp i etapper og gjøres over to dager.

Ta kontakt, så hjelper vi dere med rutevalg og gode tips.

Dra på tur med våre sykkelguider

Våre sykkelguider tar deg med på både kortere og lengere turer. Vi tilpasser oss ditt nivå og dine ønsker. Vil du gjøre mountain bike? Eller en rolig tur for hele familien? Vi kan hjelpe deg å organisere en opplevelsesrik sykkeltur i Finnmark.

Book opplevelser med oss

Her kan du reservere opplevelser med oss. Fyll inn dine ønsker for type opplevelse, dato og antall personer. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

  • Fyll in hvilken dato du ønsker å gjøre opplevelsen med oss.
  • Velg en eller flere opplevelser du ønsker med oss.