Laksefiske i Jakobselva

Fluefiske

Fisk laks i en av Norges beste lakse-elver

Laksefiske i Jakobselva er en opplevelse i seg selv. Elva har siden 2010 vært en av Norges beste små lakseelver. Med en laksebestand som domineres av små til mellomstore laks, samt en del stor laks. Det finnes også en god ørretbestand i elva.

Jakobselva har sitt utspring på Varangerhalvøya og munner ut i Varangerfjorden. Elva byr på en vakker natur. Fra det åpne landskap i den øvre delen av elva, til vakre vannfall i den nedre dalen. Denne elva er delt inn i fem fiske-soner. Våre fiskekort gjelder i alle sonene, og du står fritt til å velge hvor du ønsker å fiske.For mer info sjekk Elveguiden her.

Kart over de beste fiskeplassene i Jakobselva

Vi har satt sammen ett kart over våre anbefalte fiskeplasser. Se nedenfor.

Laksefiske i Jakobselva med Guide

Om du ser etter den optimale laksefiske-opplevelsen i Jakobselv anbefaler vi en tur med våre guider. De kjenner elva, hvor fisken står, hva som fungerer godt og hvordan andre faktorer påvirker fisket. Er du heldig røper de kanskje noen av sine små og store hemmeligheter.

Book opplevelser med oss

Her kan du reservere opplevelser med oss. Fyll inn dine ønsker for type opplevelse, dato og antall personer. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

  • Fyll in hvilken dato du ønsker å gjøre opplevelsen med oss.
  • Velg en eller flere opplevelser du ønsker med oss.