Golf i Varanger

Golf I Finnmark

Det er en unik opplevelse å spille golf i Finnmark. Ikke langt unna Jakobselvkaia finner du Varanger golfpark.

Har du lyst til å spille golf i Finnmark?

Ikke langt fra Jakobselvkaia ligger det perfekte stedet for deg som er golf entusiast. Er du en med lang golf-erfaring, teknikk og presisjon og begynner å bli litt lei av hjemmebanen? Spill golf hos oss! Eller, dersom du er nybegynner og har lyst å prøve noe nytt og synes golf høres gøy ut, så har vi gode treningsmuligheter for deg her. Vi har ren luft og flotte omgivelser.

Har du ikke spilt golf i Finnmark tidligere kan dette bli en eksotisk opplevelse. Om du er heldig får du kanskje muligheten til å slå ett slag under midnattsolen. Eller kanskje du får muligheten til å spille med noen lokale golfere? Varanger golfklubb består av en gjeng ivrige golf-entusiaster. Det som skiller dem fra andre golfere er at de vet å nyte øyeblikkene, da banen er dekket med snø store deler av året.

Litt fakta om golfparken

Varanger golfpark ble oppgradert i 2016. Anlegget fikk da kunstgress greener på samtlige hull. Varanger Golfpark har ni hull, med lengder fra 120 til 443m. Det er både rød, blå og gul tee. Hullene er varierte i forhold til lengden, også er det vann hindre og/eller bunkere i spill på hvert eneste hull. Ikke nok med det så har banen en drive inngang, med 8 utsalg der 4 av disse har overbygg.

For mer informasjon kan du sjekke Varanger golf park sine sider her.

Book opplevelser med oss

Her kan du reservere opplevelser med oss. Fyll inn dine ønsker for type opplevelse, dato og antall personer. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

  • Fyll in hvilken dato du ønsker å gjøre opplevelsen med oss.
  • Velg en eller flere opplevelser du ønsker med oss.

Opplev Varanger på mail!

Signer deg på nyhetsbrevet vårt og hold deg oppdatert på det som skjer her i nord.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.