Havfiske i Varangerfjorden

Havfiske

Den gode opplevelsen av å fiske i Varangerfjorden får du hos oss

Bli med på havfiske i Varangerfjorden. Her på Jakobselvkaia har vi tilgang til klassiske fiskebåter som brukes lokalt i Finnmark.

I samarbeid med en lokal fisker Truls, tilbyr vi havfiske med «Tonje», som også brukes i yrkesfisker. Dermed får du en autentisk fiskeopplevelse med godkjente guider som har alle nødvendig sertifikater og kjennskap til fjordens hemmeligheter. Sannsynlige fiskearter som det er gode muligheter for å få er; torsk, sei, steinbit, kveite.

Med denne båten kan vi ta grupper på inntil 10 personer.

Ta kontakt, slik at vi kan skreddersy din opplevelse.

Lei båter av oss

Dersom du foretrekker å leie båt og være litt mer «fri», er det også mulig. Vi har to båter, en 18-fots båt, Sisu, og en 20-fots båt, Varmasti, som leies ut på timesbasis.

LEI BÅT AV OSS
Sizu

Våre Havfiske-guider

For å bli sikker på en god opplevelse, anbefaler vi å booke våre guider. De kjenner fjorden, og hvor fisken går. Er du heldig røper de kanskje noen av sine små og store hemmeligheter, eller kanskje du får en god historie servert i stedenfor.

Book opplevelser med oss

Her kan du reservere opplevelser med oss. Fyll inn dine ønsker for type opplevelse, dato og antall personer. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

  • Fyll in hvilken dato du ønsker å gjøre opplevelsen med oss.
  • Velg en eller flere opplevelser du ønsker med oss.

Opplev Varanger på mail!

Signer deg på nyhetsbrevet vårt og hold deg oppdatert på det som skjer her i nord.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.